duminică, 1 aprilie 2012

Recenzie Nascuta la Miezul Noptii de C.C.Hunter(13)

Nu rataţi această nouă serie impresionantă, care vă va bântui visele şi vă va cuceri. Bine aţi venit în tabăra Shadow Falls, cuibărită în adâncul pădurii din preajma unui orăşel pe nume Fallen…
Într-o seară, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.
Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.
Deşi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…

Parerea mea: Cand am citit prima oara rezumatul si am vazut ca actiunea se petrece intr-o tabara,am stiut ca aceasta carte va fi misto.Si vreti sa stiti ceva?Nu m-a dezamagit.Nici un minut.Poate cartea nu are asa de multa actiune,dar am savurat fiecare pagina incepand cu prima.M-am atasat cat mai mult de personajul principal si imi placea cum naratorul ii scotea la iveala sentimentele.Va dati seama ca nu au putut lipsii baietii,nu?Mi-a mai placut faptul ca capitolele erau scurte,asa ca niciodata nu stiam cand treceau asa repede.Ba incepeam un capitol,il terminam,hop la celalalt.Si acestor capitole nu le-au lipsit acele cuvinte de incheiere care te mai faceau sa tragi cu ochiul pe cealalta pagina.Au fost o gramada de faze misto si amuzante.La sfarsit plangeam si radeam in acelasi timp.Acum imi pare asa rau ca nu am apasat pe butonul ala nesuferit de precomanda...Credeti-ma ca e fabuloasa carte,macar da-tii o sansa cat de mica.Veti vedea voi cat de faina va fi.Trust me:)

Punctajul meu:10/10

9 comentarii:

  1. Draguta, cartea mai ales coperta desi sincer sa fiu mie nu mi-a placut foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand a aparut tot zic ca vreau s-o citesc, insa momentan n-o am. Pare draguta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am zis ca o sa ii acord o sansa cartii, dar acum dupa recenzia ta chiar vreau sa o citesc.Poate am norocul sa o castig la vre-un concurs, altfel o cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept sa o cumpar! Cred ca o voi savura avand in vedere ca si mie mi se pare interesant rezumatul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartea este superba,mie una mi-a placut la nebunie cred ca e cea mai reusita carte cu adolescenti pe care am citit-o si sunt sigura ca urmatoarea va fii minunata odata ce sfarsitul a fost destul de incantator:)

    RăspundețiȘtergere
  6. In curand o s-o citesc si eu ,toata lumea spune ca e faina!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai cat am asteptat-o.Trebuie sa apara, am comandat-o miercuri. Abia astept sa o citesc:X:X

    RăspundețiȘtergere
  8. sper sa ajung sa o citesc ^_^ ^_^ ^_^

    RăspundețiȘtergere