joi, 19 aprilie 2012

Micutele Mincinoase si Secretele lor din 8 mai cu Bravo

Hey:*Ce mai faceti?Acum am vazut si eu postarea asta pe multe bloguri si nu mi-a venit sa cred!Sunt asa fericiiita!Ador Pretty little liars,si ma bucur mult ca o sa apara la revista si nici nu o sa coste mult(ca de obicei o carte la revista).In America este o singura carte intitulata PRETTY LITTLE SECRETS si are 464 de pagini.La noi a fost impartita in patru carti mici,vad.Cica aceste carticele au actiunile intre vol.4 si vol.5.Eu am vol.3,dar inca nu am vol.4,dar mi le iau si le pastrez pana achizitionez si Incredibil.Voi ce ziceti de ele?

 

MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR, patru cărţi în ediţie de buzunar distribuite începând din data de 8 mai cu revista Bravo
Fanii Sarei Shepard, autoare care ocupă locul 1 pe New York Times Bestseller List, se vor putea bucura în curând de o senzaţională carte-bonus la celebra serie Micuţele mincinoase.
Volumul, a cărui ediţie în limba română va purta titlul MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR, a fost recent publicat în Statele Unite (pe data de 3 ianuarie!) şi deja a produs o adevărată senzaţie în rândul tinerilor cititori.
Subiectul este plasat între acţiunea volumului patru (Incredibil) şi cinci (Imoral) din Micuţele mincinoase (un fel de volum 4 ½ ) şi dezvăluie minciunile legate de anumite întâmplări nefericite petrecute în timpul vacanţei de iarnă din penultimul an de liceu al celor patru fete, şi ţinute ascunse până acum.
MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR are însă marea calitate de a putea fi citit deopotrivă şi de cei familiarizaţi cu această serie, dar şi de cei care de-abia acum vor să facă cunoştinţă cu personajele Sarei Shepard. Volumul este compus din patru parţi distincte, ce se citesc ca o serie de micro-romane independente, fiecare relatând câte un secret al uneia dintre cele patru eroine îndrăgite:
Partea 1. Secretul Hannei, distribuită cu revista Bravo din 8 mai 2012
Partea 2. Secretul lui Emily, distribuită cu revista Bravo din 22 mai 2012
Partea 3. Secretul Ariei, distribuită cu revista Bravo din 5 iunie 2012
Partea 4. Secretul lui Spencer, distribuită cu revista Bravo din 19 iunie 2012

8 comentarii:

 1. Inca ma gandesc daca sa le iau pentru ca nu am celelalte volume, dar poate le voi achizitiona dupa aceea, in timp.

  RăspundețiȘtergere
 2. Offff dabia astept :X . Pacat ca o sa fiu in perioada cu tezele .

  RăspundețiȘtergere
 3. mda, foarte tari coverurile. n-o sa le cumpar

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu nu am citit nici seria de baza deci nu cred ca voi citi nici aceste carti

  RăspundețiȘtergere
 5. Abia astept sa apara!!!! Mai este asa de putin... si nu mai am rabdare :(

  RăspundețiȘtergere