marți, 10 aprilie 2012

Uneori,sub clar de luna in curand la LEDA

UNEORI, SUB CLAR DE LUNĂ, Cartea a doua din seria Nu plânge sub clar de lună de HEATHER DAVIS în curând la editura LEDA
Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse…
Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.
În timp ce zilele se succed tot mai întunecate şi se apropie vacanţa, Austin se strecoară la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Totodată, ea îşi dă seama brusc de faptul că simţurile i se ascut, că duce dorul lunii pline şi că simte o foame ciudată. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, îşi dă seama că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.
Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină…
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa site-ulwww.heatherdavisbooks.com
Cartea va avea 160 de pagini, formatul 13×20 cm şi va fi cartonată cu supracopertă. Preţul de listă: 24,90 lei. La precomandă veţi beneficia de reducerea de 25% şi de transport gratuit.

7 comentarii:

 1. Ce ma bucur ca apare o continuare,desi mi se pare cam scurta pentru a fi publicata.La aceasta carte sper sa fie adevarat faptul ca 'esentele tari se tin in sticlute mici'.

  RăspundețiȘtergere
 2. abia astept s-o citesc! mi-a placut prima carte

  RăspundețiȘtergere
 3. prea mica, nustiu poate o sa ii acor o sansa dar ....

  RăspundețiȘtergere
 4. Am citit primul volum si e posibil sa o cumpar, dar depinde.

  RăspundețiȘtergere
 5. Poate o sa o cumpar dar nu am nici primul volum, nu l-am gasit la chiosc, am vazut ca se gaseste pe Libris.

  RăspundețiȘtergere