marți, 3 aprilie 2012

MOARTĂ ŞI ÎNVIATĂ, cartea a doua din seria MADISON AVERY de Kim Harrison, în curând la CORINTeens

Well,se pare ca e pe drum spre noi si a doua carte din seria Madison Avery de Kim Harrison,si anume Moarta si Inviata.Daca ati citit prima carte,cum vi s-a parut?Si daca nu ati citit,ce credeti despre serie?Eu am primul volum,dar inca nu am apucat sa-l citesc.Dar lasa ca vine vacanta...:)

ÎN CERURI E NEVOIE DE O SCHIMBARE DIN TEMELII!

Mă numesc Madison Avery, am şaptesprezece ani şi sunt pe jumătate moartă.
Sunt în fruntea îngerilor întunecaţi din Ceruri, iar aceştia ard de nerăbdare să omoare pe cineva.
Visurile lui Madison Avery de a se adapta la noua şcoală la care învaţă au murit odată cu ea. A reuşit totuşi să-şi păstreze iluzia unui corp, are de-a face cu un înger păzitor cicălitor şi, ah, da, i-a grăbit sfârşitul spintecătorului care o omorâse. În condiţiile astea, nu prea poate să intre în nicio bisericuţă. E uimitor că tipul de care este îndrăgostită, Josh, nu o crede complet ţicnită.
Acum Madison a aflat că este cronometrorul întunericului şi se află la conducerea îngerilor care urmează regulile de nepătruns ale sorţii. Cum nu i-a plăcut niciodată să respecte regulile, hotărăşte că sistemul are nevoie de o schimbare radicală. Cu ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi, Madison creează un grup de spintecători rebeli, care nu sunt deloc de acord cu orânduirile Cerurilor.
Dar pe măsură ce se luptă cu noile abilităţi înspăimântătoare specifice unui cronometror, Madison îşi dă seama că s-ar putea să nu fie pregătită pentru ce o aşteaptă – asta dacă nu are parte de o intervenţie divină majoră.
Cartea va avea 256 de pagini pe formatul 13 x 20 cm, va fi cartonată (fără supracopertă) şi va costa 36,90 lei, preţ de listă.

6 comentarii:

 1. Hehe, am citit prima carte si mi-a placut mult sigur o sa o citesc si pe asta

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu prea ma atrage, adica n-am citit nici primul volum si din ce-am auzit ar fi mai mult draguta decat buna.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am citit prima parte, dar ma tenteaza.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nici eu nu am citit prima carte,dar oricum nu cred ca e una dintre seriile de succes.

  RăspundețiȘtergere
 5. nu am citit prima carte,dar pare interesanta :)

  RăspundețiȘtergere