vineri, 13 aprilie 2012

Shatter Me in aprilie la Leda

Am cam uitat de aceasta carte care se spunea ca va aparea la Leda,asa ca o sa v-o prezint mai detaliat.Se spune ca aceasta carte a avut in strainatate un succes la fel de mare ca Divergent,Eve si Uratii.In carte actiunile sunt la fel de senzationale cum au fost si in Jocurile Foamei,si putin pe acolo o asemanare cu The X-Men.O distopie foarte interesanta din punctul meu de vedere,asa ca tot ce pot sa spun e ca ma bucur din tot sufletul ca Leda va publica cartea.Pe la sfarsitul lui aprilie sigur o vom avea,asa ca fiti pe faza :)


Juliette nu a atins pe nimeni de exact 264 de zile. Ultima dată când a făcut-o a fost un accident, dar Restauraţia a aruncat-o în închisoare acuzând-o de crimă. Nimeni nu ştie de ce atingerea lui Juliette este fatală. Atâta vreme cât, izolată, nu face rău altora, nimănui nu îi pasă cu adevărat. Lumea este prea preocupată de dezastrul din jur ca să mai dea importanţă unei fete de şaptesprezece ani. Diverse molime distrug populaţia, hrana nu se mai găseşte decât cu greu, păsările nu mai zboară, iar norii au culori ciudate.
Restauraţia a hotărât că singurul mod de a îndrepta lucrurile este cel gândit de ei, aşa că decid să o arunce pe Juliette într-o celulă. După moartea atâtor oameni, supravieţuitorii încep să discute pe ascuns despre un posibil război – iar Restauraţia vede acum lucrurile altfel. Poate că Juliette este mai mult decât un suflet chinuit ascuns într-un trup nociv. Poate că ea este de fapt exact soluţia de care au nevoie.
Juliette trebuie să facă o alegere. Să fie o armă. Sau să fie un războinic.

Si trailerul cartii il aveti mai sus.Va bucurati ca apare?
9 comentarii:

 1. O daaa, de mult asteptam cartea aste pare foarte foarte interesanta

  RăspundețiȘtergere
 2. abia astept sa o citesc

  RăspundețiȘtergere
 3. Pare interesanta si poate o cumpar, dar depinde cand apare si daca voi avea bani. Mai am si altele pe lista.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sper sa fie la precomanda.O intrebare: cartea aceasta face parte dintr-o serie sau e singura?

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu am auzit inainte de cartea aceasta, mi-ai dat o veste super buna, imi place mult descrierea cartii. Oare face parte dintr-o serie?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Glamour si @Sandy,cartea face parte dintr-o serie,al doilea volum se numeste Unravel Me.

   Ștergere
 6. Pare draguta .. nu am auzit absolut nimic de aceasta carte pana acum

  RăspundețiȘtergere
 7. nu stiu cum n-am mai auzit de aceasta carte. Pare asa draguta :D Si coperta e spectaculoasa

  RăspundețiȘtergere