vineri, 13 aprilie 2012

Numbers de Rachel Ward

Astazi m-am cam luat cu cartile,nu?Mai am inca o serie superba pe care vreau sa v-o prezint.Se numeste Numbers scrisa de Rachel Ward.Seria trebuia sa apara anul trecut la editura Rao,dar nu stiu ce s-a intamplat.Sper din suflet sa nu fi renuntat la contract.Dar puteti comanda cartile de aici in limba engleza multumita librariei Libris.Aveti mai jos rezumatul.:)

Încă de când era mică, Jem a păstrat un secret: Oricând ea întâlnește o persoană, fără să conteze cine e, în momentul în care o privește în ochi, un număr îi apare în minte. Acel număr este o dată: cea a morții.
Împovărați de conștientizarea acestui groaznic fapt, Jem evită relațiile. Până îl înyâlnește pe Spider, un alt outsider (inadaptat), și își acordă o șansă. Amândoi plănuiesc o clătorie în oraș. Dar în timp ce așteaptă să urce în mare roată (The London Eye), Jem este îngrozită să vadă că toți turiștii din rând îi arată în minte același număr. Numărul de azi. Data de azi. Ceva îngrozitor e pe cale să se întâmple.





Va pun mai jos si celelalte coperti ale volumelor 2 si 3.
Ce parere aveti?

8 comentarii:

  1. Da, intr-adevar destul de interesant

    RăspundețiȘtergere
  2. cartea pare interesanta dar de cover sunt sigura ca e!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare interesanta, si descrierea iti capteaza atentia....Sper sa apara la rao

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaiii ,debea astept sa apara! Am mai auzit de ea si m-a interesat de atunci ,chiar imi doresc sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uauuuu ideea cartii e foarte interesanta, eroina cartii are un dar foarte nemaintalnit, da afle data mortii persoanelor pe care le intalneste. As vrea mult sa citesc seria, sper sa o publice la Rao.

    RăspundețiȘtergere
  6. O da asta da carte super interesanta, geniala ideea:|

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mai auzit de carte . Sper sa apara cat mai repede, pentru ca mi-a starnit curiozitatea :D

    RăspundețiȘtergere