luni, 2 aprilie 2012

Iubitul Virtual de Kate Brian cu Bravo-24 aprilie

Va plac cartile Leda de la Bravo?Mie una mi se par foarte faine,si ieftine pentru acelasi continut.Cred ca ati auzit de Club V de Kate Brian care va aparea tot la Bravo pe 10 aprilie,dar pe 24 aprilie mai apare o carte de aceeasi autoare intitulata Iubitul virtual.Cartea are 336 de pagini,so eu zic ca merita.Ce credeti?Mie imi place rezumatul,pare amuzant:)

Este absolut perfect!
De-ar fi şi real…
Când Shawn, iubitul lui Isabelle, o părăseşte pe aceasta cu doar o lună înainte de balul de absolvire, Lane şi Vivi, prietenele ei cele mai bune, se hotărăsc să treacă la acţiune.
Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o scoată pe Isabelle din această relaţie nefericită. Ce păcat că e doar virtual!
Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…
O hârjoneală amuzantă… o intrigă spumoasă, cu personaje cuceritoare! – SCHOOL LIBRARY JOURNAL
Haosul inevitabil al încurcăturilor şi happy-endul se dovedesc a fi o combinaţie irezistibilă pentru cititori. – PUBLISHERS WEEKLY

8 comentarii:

  1. Pare a fi grozava cartea :o3. O vreeeeeaaau !8->

    RăspundețiȘtergere
  2. 336 pagini? asta da!!cred ca o sa mi-o cumpar :D ;cat despre continutul carti ..hmm,m-a facut curioasa si chiar vreau sa vad ce se va intampla cu Shawn si Isabelle.Totusi eu nu i-as inventa un iubit virtual prietenei mele numa ca sa treaca peste o relatie anterioara.

    RăspundețiȘtergere
  3. ador coverul dar nu cumpar reviste...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult coperta, dar nu e genul meu de carte, cred ca o sa ii dau pas

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia astept sa apara, pare o poveste amuzanta, si imi place si coperta :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am luat cartea saptamana asta, dar inca nu am apucat sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere