sâmbătă, 12 mai 2012

Vei fi acolo? de Guillaume Musso

Hey,what's up?As vrea azi sa va prezint o carte care mi-a atras atentia.Se numeste Vei fi acolo? de Guillaume Musso.Si imi place mult ca este cu calatorii in timp.Sper sa pot face un schimb si sa fac rost de ea.Coperta imi place la nebunie.Voi ce ziceti de ea?

Roman vândut în aproape 1 milion de exemplare şi tradus în peste 20 de limbi
Drepturile de ecranizare au fost cumpărate de studiourile de film Christian Fechner
Romanul Vei fi acolo? încearcă răspundă la o întrebare pe care ne-am pus-o, fără îndoială, de multe ori: dacă ne-am putea întoarce în timp, am avea curajul facem alegerile opuse? Ne-am putea asuma riscul deturnării propriului destin?
Elliott este un chirurg de succes din San Francisco, în vârstă de şaizeci de ani, a cărui viaţă se învârte în jurul fiicei lui, Angie. Dar Elliott nu-şi poate găsi pacea sufletească, pentru Ilena, femeia de care s-a îndrăgostit nebuneşte cândva, a murit în urmă cu treizeci de ani.
Aflat în Cambodgia, într-o misiune umanitară, este întrebat de un bătrân localnic: „Dacă ţi s-ar putea împlini o singură dorinţă, care ar fi aceea?” Pentru Elliott, răspunsul nu poate fi decât unul singur: dea timpul înapoi, pentru a împiedica moartea Ilenei. Însă ceea ce omite Elliott este faptul orice călătorie în timp funcționează pe principiul dominoului: orice schimbare, oricât de mică, poate declanșa un tsunami al trecutului, care măture singurele certitudini din prezent.

Un comentariu:

  1. Asta e una dintre putinele carti despre viata postate pe bloguri (eu am vazut numai pe blogul tau ,pana acum) si ma atrage..parca printre cartile distopice si fantastice ar merge strecurata si 'Vei fi acolo?'.

    RăspundețiȘtergere