joi, 16 februarie 2012

Recenzie Eve de Anna Carey(3)

O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.
În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.
Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă,
Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.
EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.

Parerea mea: Este o carte emotionanta, care chiar iti arata ce este dragostea adevarata.O carte in care dragostea dintre Eve si Caleb rasare din salvarea reciproca a vietii,nu doar din vorbe.Este emotionant faptul cum naratorul descrie locurile,sau cea mai ramas dupa acel virus mortal,si dragostea ei atat de puternica pentru mama ei care a murit de acel virus ca sa o salveze pe ea. .E uluitor cum se schimba Eve si cat de puternica devine pe parcurs.Si-a dat seama de adevar de la rivala ei,dar mai tarziu au ajuns sa se alieze pentru lupta impotriva Regelui.Regele avea planuri deosebite cu ea,deoarece ea era cea mai inteligenta din şcoala pentru fete.Ea era atractia regelui,asa ca nu era doar un simplu evadat.Ceilalti o cautau cu mai multa infocare ca s-o predea regelui.Eve are parte de umiliri si morti ale sfletelor nevinovate,dar nu poate sa stea in loc:trebuie sa alerge,sa se ascunda intr-un loc in care ar putea fi in siguranta numit Califia.Finalul a fost spectaculos,pur si simplu nu mi-am imaginat ca s-ar putea intampla asa ceva.Dar nu vreau sa va mai spun prea multe detalii asa ca va sfatuiesc sa o cititi,pentru ca e superba si cutremuratoare!

Punctajul meu:10/10

8 comentarii:

  1. Sper sa apuc sa citesc cartea asta. Am auzit numai pareri de bine iar descrierea este foarte interesanta :D
    Succes cu blog-ul :D E simpatic >:D< Poti sa arunci si un ochi pe blog-ul meu cand ai timp ;D
    http://secretelecartilor.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credema,e superba cartea iti aminteste ca trebuie mereu sa lupti pentru orice.Ms pt compliment:)

      Ștergere
  2. Chiar ca este superba cartea...Si mie imi place mult blogul tau:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartea este superba dar sfarsitul a fost prea..trist :|

    RăspundețiȘtergere
  4. pare foarte tare, vreau s-o citesc cat de curand

    RăspundețiȘtergere
  5. Deabea astept vol. 2.Mi-a placut foarte mult si cand am terminat-o era miezul noptii si am inceput sa plang si am tinut-o mai bine de jumatate de ora.A avut un final trist si fericit.Stiu ca a facut-o diu iubire...dar de ce trebuie sa plecE????Si ca sa intristeze mai mult situatia mai era si ranit!!! :(:(:(:(:( Dar cartea tot minunata tamane..si sper ca vol. 2 sa siba un final fericit fericit:D ^_^

    RăspundețiȘtergere