luni, 25 iunie 2012

Finally! SACRIFICIUL E AICI!

In sfarsit!!!!Doamne voi stiti de cand astept.vreau precomanda.Scuzati,sunt cam obsedata acum,dar vreau doar sa-i dati o sansa acestei minunate serii scrise de Anna Carey:EVE  Cititi mai jos sinopsisul celei de-a doua carti si minunata coperta alesa de editura Leda!
IUBIRE
 AVENTURĂ 
ŞI SACRIFICIU 
ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ

Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.

Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.
Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.
NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR
SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!
Apariție : 4 iulie 2012


Coperta originală

6 comentarii:

  1. subiectul cartii e frumos si cred ca voi cumpara si eu volumul 1 desi nu aveam in plan

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit!!!!! Mi-a placut foarte mult prima carte ...trebuie sa o citesc si pe aceasta + ca are o coperta minunataaaa!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, are cineva vreo idee despre data la care va aparea Insurgent de Veronica Roth la noi? Ma gandeam sa o comand de pe net in engleza, dar nu as vrea sa fac acest lucru si apoi, peste o saptamana, sa iasa si aici, tradusa :).
    Orice informatie este bine venita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer si eu tot astept si ma cam enerveza ca nu a venit,dar asta e.Crede-ma nu mai e chiar ata de mult,adica nu merita sa o iei si in engleza daca ai asteptat pana acum.Sigur pana la sfarsitul lui august apare ;)

      Ștergere
  4. Am adorat Eve! :x Apropo, te provocam! :) http://walking-on-letters.blogspot.ro/2012/07/book-lovers-challenge.html

    RăspundețiȘtergere