sâmbătă, 9 iunie 2012

Leda si Bravo Girl!

O serie noua si inca o carte apare la Leda impreuna cu revista Bravo Girl.Ce parere aveti?Sincer,nu sunt genul meu de carti,dar cred ca sunt o lectura usoara numai potrivita pentru o zi de vara.Va las mai jos sinopsisurile.Enjoy :)

Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!

Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.
Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.
PĂZIŢI-VĂ, ASHLEYS!
O NOUĂ SENZAŢIE FACE FURORI ÎN ŞCOALĂ!
Nu rata ediţia de chioşc ASHLEYS de Melissa de la Cruz
Din 12 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL


EŞTI GELOASĂ CUMVA PE FETELE DIN GAŞCA ASHLEYS?
Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină.
Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferată.
Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.
Nu rata ediţia de chioşc ASHLEYS de Melissa de la Cruz
Din 26 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL


Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi?
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari – dar datorii şi mai mari! Când e concediată de la tabloidul la care lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură.
Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea

10 comentarii:

 1. Editura Leda este cea mai tare. Continua sa ne surprinda cu o gramada de noi aparitii. Mi se pare o idee foarte buna sa apara aceste carti odata cu revistele Bravo si Bravo Girl.

  RăspundețiȘtergere
 2. Exact LEDA ROCK'S
  Abia astept sa la cumparrrrrrr!!!!
  ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma bucur foarte mult ca editura leda colaboreaza cu bravo girl.Da, nu prea sunt genul meu de carti ,dar cu siguranta mi-ar placea sa le citesc doar vara.

  RăspundețiȘtergere
 4. The Ashleys nu cred ca imi voi cumpara. Dar Privilegiul sigur va fi in biblioteca mea.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. despre Privilegiul de Zoey Dean am citit numai cuvinte de lauda in strainatate. Aceasta carte cu siguranta va face parte din biblioteca mea.

  RăspundețiȘtergere
 7. O sa mi le cumpar pe toate. Chair sunt curioasa sa vad cum vor fi. Sper sa merite!

  RăspundețiȘtergere
 8. O sa mi-o cumpar si eu maine pe cea de la Bravo Girl. :)

  RăspundețiȘtergere