duminică, 29 aprilie 2012

Concurs pe BL

Utati un super concurs pe BL cu o gramada de premii puse in pachetele :http://booktownlover.blogspot.com/2012/04/concurss-1-300-followes.html   Check out!

Insurgent are...

Hello people! Stiti,poate ati observat sau poate nu,dar eu sunt cam obsedata de seria Divergent a lui Veronica Roth.Asa ca m-am documentat si am vazut ca in America,Insurgent are 544 de pagini!Nu mi-a venit sa cred!Sunt atat de bucuroasa!Mai  multe pagini cu Tris si Four.La noi nu stiu cate va avea,ca se mai schimba lucrurile sau formatul cartii,dar ideea e ca sunt oricum multe.Abia astept.Si stiu ca sunteti cativa dintre voi care nu au citit inca Divergent,dar le spun doar asa:Cartea e superba,nu asteptati pana apare si Insurgent ca sa o cititi.La mine e a doua serie pe lista de favorite,dupa Jocurile Foamei.Nu o sa fiti deloc dezamagiti ca ati dat banii pe ea!

sâmbătă, 28 aprilie 2012

joi, 26 aprilie 2012

A funny hour+Help!

Nu stiu de voi,dar eu am nevoie de ceva de care sa rad acum.Asa ca haideti sa radem impreuna!.Si vreau sa ma ajutati cu ceva.Nu conteaza daca sunteti fete sau baieti,vreau doar un sfat.Ce ati lua unei fete mai "crazy" inafara de accesorii,haine sau carti?Vreau sa va aud parerile :)Cititi mai jos and enjoy :))

When I get home from school….



image









Me every time I look into a mirror